Profil


MW Auto er et afslappet men seriøst sted at handle bil.

MW. Auto er flyttet til mindre og mere hyggelige omgivelser. Den lavere husleje har stor betydning for begge parter. For dig betyder det nu yderst konkurrencedygtige priser, og noget nær branchens bedste garantier. Samtidig leverer jeg nogle af branchens bedste & flotteste brugte biler, da jeg har stor erfaring med professionel klargøring. Jeg har mange kontakter til såvel frie autoværksteder som autoriserede forhandlere, så her vil en evt reperation aldrig blive et problem.

Ellers kan du/i forvente en lille hyggelig autohandel, hvor du/i som kunder altid er i centrum. Jeg sørger altid for at yde en 1. klasses service, både før, under, og efter salget. Her er det kvalitet frem for kvantitet !. Her bliver hver bil grundig gennemgået såvel kosmetisk som mekanisk før salget.

Jeg har samlet min erfaring hos bl.a. Toyota, hvor jeg har været klargøringschef gennem mange år. Jeg har ligeledes haft med salg af biler at gøre både før og efterfølgende. Den 1. Januar 2007, bestemte mig for at starte mit eget firma med køb & salg af brugte biler. Den bedste måde at kombinere min store passion, og mit arbejde. 

Grunden til, at du som kunde skal vælge at købe din "nye" brugte bil hos MW. Auto er, at jeg altid har haft stor interesse i biler, og jeg brænder virkelig for det jeg laver. Jeg går op i mit arbejde med liv & sjæl, og er ikke bare ansat 37 timer for en fast løn. Yder jeg en service lidt ud over det sædvanlige, hvad jeg virkelig bestræber mig på, får du en god oplevelse, der forhåbentlig fører til god omtale af mig som person, og mit firma.
 
Jeg ved der går mange "historier" om os autoforhandlere - lad mig bevise, at det her er tillid & ærlighed der tæller, og at en aftale er en aftale. Her koster god service ikke ekstra ! Bemærk venligst at de indsatte billeder på forsiden er fra såvel gammel som ny butik.

 
Mange venlige hilsner
MW Auto. / Michael

MW Auto • Akelejevej 5 - Smidstrup Strand • 3250 Gilleleje • Tlf: 20 61 92 05
bilinfo